Alus ražošanas iekārtas
Showing all 5 results
-
Alus ražošanas iekārtas
Grozs apiņu vārīšanai, ø150x380mm, 289990, Hendi
Rated 0 out of 545,38 € ar PVN
37,50 € bez PVN -
Alus ražošanas iekārtas
Iegremdējams dzesētājs, 10 apgriezienu, 8,8 tekošie metri, ø255x360mm, 289976, Hendi
Rated 0 out of 5102,85 € ar PVN
85,00 € bez PVN -
Alus ražošanas iekārtas
Iegremdējams dzesētājs, 16 apgriezienu, 13 tekošie metri, ø255x485mm, 289983, Hendi
Rated 0 out of 5123,42 € ar PVN
102,00 € bez PVN -
Alus ražošanas iekārtas
Alus vārīšanas katls, 40 l, 230V/2500W, 289952, Hendi
Rated 0 out of 5618,31 € ar PVN
511,00 € bez PVN -
Alus ražošanas iekārtas
Alus vārīšanas katls, 60 l, 230V/3000W, 289969, Hendi
Rated 0 out of 5790,13 € ar PVN
653,00 € bez PVN
Alus ražošanas iekārtas
Alus ražošanas iekārtas ir būtisks elements jebkurā alus darītavā, sākot no mazo amatniecības alus darītavām līdz lielām rūpnīcām. Šīs iekārtas ir speciāli izstrādātas, lai atvieglotu alus ražošanas procesu, nodrošinot augstas kvalitātes produktu saskaņā ar alus darītāju prasībām un vēlmēm. Mūsdienu alus ražošanas iekārtas piedāvā plašas tehnoloģiskas iespējas, kas ļauj ražot dažādus alus tipus, nodrošinot vienmērīgu kvalitāti un garšu.
Alus Ražošanas Procesa Stadijas un Atbilstošās Iekārtas:
- Maltēšana: Šajā procesa stadijā iesala graudi tiek maltēti, lai atbrīvotu nepieciešamās fermentus alus ražošanai. Maltēšanas iekārtas nodrošina vienmērīgu graudu apstrādi, sagatavojot tos turpmākajai fermentācijai.
- Maisīšana un Virināšana: Maisītāji un virinātavas ir paredzētas iesalu un ūdens maisījuma apsildīšanai un maisīšanai. Šīs iekārtas ļauj precīzi kontrolēt temperatūru un maisīšanas laiku, kas ir būtiski alus garšas un kvalitātes noteikšanā.
- Atdalīšana: Pēc virināšanas nepieciešams atdalīt alus brūzdi no cietajiem atlikumiem. Atdalīšanas iekārtas, piemēram, filtri un centrifūgas, nodrošina šo procesu, saglabājot vēlamo alus sastāvu.
- Fermentācija: Šajā stadijā pievieno raugu, kas pārvērš cukurus alkoholā un oglekļa dioksīdā, piešķirot alum raksturīgo garšu un stiprumu. Fermentācijas tvertņu dizains un materiāli ir svarīgi, lai nodrošinātu pareizu temperatūras un spiediena kontroli.
- Nogatavināšana un Filtrēšana: Pēc fermentācijas alus tiek nogatavināts un filtrēts, lai noņemtu nevēlamas piedevas un uzlabotu tā skaidrību. Nogatavināšanas un filtrēšanas iekārtas ir būtiskas, lai sasniegtu galīgo produktu kvalitāti.
- Pildīšana un Iepakošana: Alus pildīšanas un iepakošanas iekārtas nodrošina, ka produkts tiek droši un higiēniski ievietots pudelēs, bundžās vai citos iepakojumos, sagatavojot to tirdzniecībai.
Iekārtu Priekšrocības:
- Efektivitāte un Produktivitāte: Modernas alus ražošanas iekārtas ļauj automatizēt daudzus ražošanas procesus, ievērojami palielinot ražošanas apjomus un samazinot darbaspēka izmaksas.
- Kvalitātes Kontrole: Precīza temperatūras, laika un citu procesa parametru kontrole nodrošina augstu alus kvalitāti un vienmērīgumu.
- Daudzveidība: Iespēja pielāgot iekārtu darbību ļauj ražot plašu alus sortimentu, piedāvājot patērētājiem dažādas garšas un stipruma iespējas.
- Ilgtspējība: Enerģijas un resursu efektīvas iekārtas samazina ražošanas izmaksas un vides ietekmi, veicinot ilgtspējīgu ražošanas praksi.
Ieguldot kvalitatīvās alus ražošanas iekārtās, alus darītavas var ne tikai uzlabot savu produktu kvalitāti un dažādību, bet arī efektīvi palielināt savu ražošanas jaudu, nodrošinot konkurētspēju tirgū un klientu apmierinātību.