Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas
Showing all 4 results
-
Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas
Elektriskā panna, Iekšējā panna 400×50 mm, 230V/1400W, ø500x190mm, 239506, Hendi
Rated 0 out of 577,44 € ar PVN
64,00 € bez PVN -
Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas
Elektriskā panna, Iekšējā panna 550x60mm, 230V/1600W, ø620x190mm, 239605, Hendi
Rated 0 out of 5147,62 € ar PVN
122,00 € bez PVN -
Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas
Daudzfunkcionāla panna, Profi Line, GN 1/1, 400V/3300W, 3,3kW, 400x700x900mm, 201008, Hendi
Rated 0 out of 52698,30 € ar PVN
2230,00 € bez PVN -
Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas
Daudzfunkcionāla panna, Profi Line, GN 2/1, 400V/6600W, 3,3kW, 800x700x900mm, 201015, Hendi
Rated 0 out of 53666,30 € ar PVN
3030,00 € bez PVN
Cepšanas pannas un daudzfunkcionālās iekārtas ir būtiski virtuves piederumi, kas atvieglo dažādu ēdienu gatavošanu, piedāvājot plašas iespējas gatavošanas metožu un receptūru ziņā. Šie virtuves piederumi ir nepieciešami gan profesionālās virtuvēs, gan mājas gatavošanas entuziastiem, jo tie palīdz eksperimentēt ar dažādām garšām un tekstūrām, vienlaikus nodrošinot ērtību un efektivitāti gatavošanas procesā.
Cepšanas Pannas
Galvenās Īpašības:
- Materiāls: Pieejamas dažādu materiālu cepšanas pannas, tostarp tērauda, lietā dzelzs, nerūsējošā tērauda un keramikas, kas ietekmē pannas siltumvadītspēju un pielietojumu.
- Pārklājums: Dažām pannām ir ne-pielīpējošs pārklājums, kas atvieglo ēdienu gatavošanu un tīrīšanu.
- Izmērs un forma: Cepšanas pannas ir pieejamas dažādos izmēros un formās, atbilstoši dažādu ēdienu gatavošanas vajadzībām.
Lietošanas Priekšrocības:
- Dažādība: Cepšanas pannas ļauj gatavot plašu ēdienu klāstu, sākot no omletēm līdz steikiem.
- Precīza Temperatūras Kontrole: Atkarībā no materiāla, cepšanas pannas var nodrošināt labu temperatūras kontroli, kas ir būtiska kvalitatīva ēdiena gatavošanai.
- Viegla Tīrīšana: Īpaši modeļi ar ne-pielīpējošu pārklājumu padara tīrīšanu par vienkāršu un ātru procesu.
Daudzfunkcionālās Iekārtas
Galvenās Īpašības:
- Multifunkcionalitāte: Daudzfunkcionālās iekārtas apvieno vairākas funkcijas vienā ierīcē, piemēram, cepšanu, tvaicēšanu, lēno vārīšanu un pat jogurta gatavošanu.
- Programmējamība: Daudzas no šīm iekārtām piedāvā programmējamas iestatījumu iespējas, lai atvieglotu ēdienu gatavošanu.
- Enerģijas Efektivitāte: Salīdzinot ar tradicionālo plīts un krāsns lietošanu, daudzfunkcionālās iekārtas bieži ir enerģijas taupītākas.
Lietošanas Priekšrocības:
- Vieta un Laika Taupīšana: Apvienojot vairākas ierīces vienā, tiek taupīta virtuves telpa un samazināts gatavošanai nepieciešamais laiks.
- Ērtība: Automātiskās programmas un iestatījumi atvieglo ēdienu gatavošanu, padarot procesu par mazāk laikietilpīgu un pieejamu pat iesācējiem.
- Dažādu Ēdienu Gaitavošana: Daudzfunkcionālās iekārtas piedāvā iespēju eksperimentēt ar dažādām gatavošanas metodēm un receptēm vienā ierīcē.
Gan cepšanas pannas, gan daudzfunkcionālās iekārtas ir svarīgs papildinājums jebkurā virtuvē, palīdzot sagatavot dažādus ēdienus, vienlaikus nodrošinot maksimālu ērtību un efektivitāti.