Pārtikas dehidratori
Showing all 3 results
-
Pārtikas dehidratori
Pārtikas produktu žāvētājs, Kitchen Line, 7 paplātes, 230V/500W, 345x450x315mm, 229064, Hendi
Rated 0 out of 5219,01 € ar PVN
181,00 € bez PVN -
Pārtikas dehidratori
Pārtikas produktu žāvētājs, Profi Line, 6 paplātes, 230V/650W, 340x450x311mm, 229033, Hendi
Rated 0 out of 5312,18 € ar PVN
258,00 € bez PVN -
Pārtikas dehidratori
Pārtikas produktu žāvētājs, Profi Line, 10 paplātes, 230V/1000W, 417x535x430mm, 229026, Hendi
Rated 0 out of 5461,01 € ar PVN
381,00 € bez PVN
Pārtikas dehidratori
Pārtikas dehidratori ir neaizstājami virtuves palīgi profesionālās virtuvēs, ļaujot pagarināt pārtikas derīguma termiņu, saglabājot tās uzturvērtību un koncentrējot garšas. Šīs ierīces izmanto siltuma un gaisa plūsmu, lai maigi izņemtu mitrumu no pārtikas produktiem, piemēram, augļiem, dārzeņiem, gaļas, zivīm, un pat garšaugiem, radot uzkodas ar ilgu glabāšanas laiku un intensīvu garšu.
Priekšrocības Profesionālajā Virtuvē
1. Garšas Intensifikācija un Uzturvērtības Saglabāšana: Dehidratācija ļauj saglabāt produktu dabīgās garšas, padarot tās vēl intensīvākas, vienlaikus saglabājot lielāko daļu vitamīnu un minerālvielu.
2. Ilgāks Glabāšanas Laiks: Dehidratēti produkti var tikt glabāti ilgu laiku bez nepieciešamības pēc ledusskapja, kas ir īpaši noderīgi produktu krājumu plānošanā un uzglabāšanā.
3. Versatilitāte: Ar pārtikas dehidratoru var gatavot plašu produktu klāstu – no veselīgām uzkodām, piemēram, žāvētiem augļiem un dārzeņu čipsiem, līdz unikālām sastāvdaļām, piemēram, žāvētiem tomātiem vai gaļas jerky.
4. Atkritumu Samazināšana: Dehidratējot var efektīvi izmantot produktus, kas citādi varētu sabojāties, tādējādi samazinot pārtikas atkritumus.
Izmantošana un Funkcionalitāte
Profesionālās virtuves izvēlas pārtikas dehidratorus atkarībā no to vajadzībām, ņemot vērā ierīču jaudu, izmēru un funkciju klāstu. Modernie dehidratori piedāvā precīzu temperatūras un laika kontroli, kas ļauj optimizēt dehidratācijas procesu atkarībā no produkta veida. Daži modeļi ir aprīkoti ar vairākām plauktu līmeņiem, kas ļauj vienlaicīgi apstrādāt lielus produktu daudzumus, tādējādi ietaupot laiku un resursus.
Kopšana un Uzglabāšana
Lai nodrošinātu ilgstošu dehidratora darbību un higiēnu, regulāra tīrīšana un apkope ir būtiska. Ierīces tīrīšanai jāizmanto droši tīrīšanas līdzekļi un jāpārbauda, vai visi komponenti ir pilnībā izžuvuši pirms to atkārtotas lietošanas.
Profesionālās virtuves izvēlas pārtikas dehidratorus, lai paplašinātu savu piedāvājumu ar radošām un garšīgām iespējām, vienlaikus optimizējot pārtikas glabāšanas procesus. Šī ierīce ir ieguldījums ilgtspējīgā un efektīvā virtuvēs darbībā, nodrošinot gan kvalitāti, gan inovāciju pārtikas sagatavošanā.