Gaļas maisītāji
Showing all 8 results
-
Gaļas maisītāji
Maisītājs maltai gaļai – manuāls, 6,5 kg, 10L, 450x230x335mm, 282670, Hendi
Rated 0 out of 5262,57 € ar PVN
217,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Pildīšanas blenderis ar noliektu siļķi, 11L, 240x460x410mm, 282168, Hendi
Rated 0 out of 5275,88 € ar PVN
228,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Maisītājs maltai gaļai – manuāls, 11,7 kg, 18L, 580x250x415mm, 282687, Hendi
Rated 0 out of 5309,76 € ar PVN
256,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Pildīšanas blenderis ar noliektu siļķi, 20L, 285x550x385mm, 282281, Hendi
Rated 0 out of 5336,38 € ar PVN
278,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Uzgalis putnu gaļai, 235x130x120mm, 975329, Hendi
Rated 0 out of 5366,63 € ar PVN
303,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Uzgalis šaurmai, 235x130x120mm, 975312, Hendi
Rated 0 out of 5871,20 € ar PVN
720,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Gaļas irdinātājs elektriskais, 230V/350W, 465x220x430mm, 975305, Hendi
Rated 0 out of 5994,62 € ar PVN
822,00 € bez PVN -
Gaļas maisītāji
Elektriskā kotlešu prese, 230V/370W, 290x500x490mm, 843598, Hendi
Rated 0 out of 51318,90 € ar PVN
1090,00 € bez PVN
Gaļas maisītāji
Gaļas maisītāji ir būtisks aprīkojums jebkurā profesionālā virtuvē, kur tiek gatavoti gaļas ēdieni lielos apjomos. Tie ir izstrādāti, lai nodrošinātu efektīvu un vienmērīgu gaļas masas maisīšanu, saglabājot gaļas struktūru un garšu, kas ir īpaši svarīgi, gatavojot desiņas, gaļas kotletes, pildījumus un citus gaļas produktus. Profesionāli gaļas maisītāji atvieglo darbu virtuvē, uzlabo ēdiena kvalitāti un nodrošina konsekventu rezultātu katrā ēdiena porcijā.
Galvenās gaļas maisītāju priekšrocības:
- Efektivitāte: Profesionālie gaļas maisītāji ir aprīkoti ar spēcīgiem motoriem, kas ļauj ātri un vienmērīgi samaisīt lielu gaļas daudzumu, ietaupot gan laiku, gan darbaspēku.
- Vienmērīga maisīšana: Maisītāji nodrošina gaļas masas vienmērīgu maisījumu, kas ir īpaši svarīgi, pievienojot garšvielas, sāli vai citas piedevas, lai garantētu konsekventu garšu visā produktā.
- Daudzpusība: Ar gaļas maisītāju palīdzību var gatavot dažādus gaļas produktus, sākot no mīkstām masām līdz biezākiem maisījumiem, piemēram, gaļas pildījumiem pīrāgiem vai kotletēm.
- Higiēna: Profesionālie gaļas maisītāji ir izgatavoti no viegli tīrāmiem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda, kas nodrošina augstu higiēnas līmeni un samazina pārtikas piesārņojuma risku.
- Drošība: Aprīkoti ar drošības funkcijām, piemēram, aizsargājošiem vākiem un pārslēgšanās funkcijām, kas novērš iespējamos negadījumus darba laikā.
Izmantošanas jomas:
Gaļas maisītāji ir nepieciešami jebkurā uzņēmumā, kur tiek apstrādāta gaļa lielos daudzumos – sākot no restorāniem un kafejnīcām, līdz lielām ēdināšanas kompānijām un gaļas pārstrādes rūpnīcām. Tie ir īpaši noderīgi uzņēmumos, kas specializējas tradicionālo un mājās gatavotu gaļas produktu ražošanā.
Tehniskā apkope un kopšana:
Lai nodrošinātu gaļas maisītāju ilgtspējīgu un drošu darbību, ir svarīgi veikt regulāru tīrīšanu un apkopi. Pēc katras lietošanas reizes maisītāju jāattīra, izmantojot atbilstošus tīrīšanas līdzekļus, un jāpārbauda, vai visas sastāvdaļas ir pareizi saliktas un darbojas. Regulāra asmeņu asināšana un mehānisko daļu pārbaude palīdzēs nodrošināt maisītāja efektīvu darbību un pagarināt tā darbmūžu.
Investējot profesionālā gaļas maisītājā, virtuve iegūst ne tikai spēcīgu un efektīvu rīku gaļas produktu pagatavošanai, bet arī iespēju uzlabot ēdiena garšu, tekstūru un kvalitāti, nodrošinot klientiem vienmērīgi garšīgus un augstas kvalitātes ēdienus.